Роман Безяк е на път да си тръгне от „Лудогорец“ без пари

Нападателят Роман Безяк, който преди година беше оценяван на милиони евро, вероятно ще си тръгне от „Лудогорец“ като свободен агент.
Словенецът още не е получил предложение за нов договор и вече мисли за следващата си стъпка в кариерата, заяви мениджърът му Тимо Пулковски пред вестник „7 дни спорт“.
Договорът на Безяк изтича през лятото и вече може да преговаря с други клубове.
„Истината е, че все още сме в процес на разговори, но няма нищо официално. До днес нито аз, нито Роман Безяк не сме получавали официално предложение за нов договор“, казва Пулковски.
„Той търси най-доброто за себе си, както всеки един футболист, това е нормално… В момента мисля, че е точен момент да се върви напред. Безяк мисли за следващата стъпка в кариерата си, която да му позволи да се развива“, заяви той.
Безяк беше оценяван на 5 милиона евро от собственика на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев в най-силния си сезон, когато отборът направи успешна кампания в Лига Европа. В последната година обаче показателите спаднаха и през този сезон има само два гола в А група.
Според Пулковски интерес към него има от германски клубове. „Да, имаме предложения от няколко клуба от Бундеслигата. Той е добър футболист и е много атрактивен за различни отбори, което е нормално“, казва агентът. /dnevnik.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.