Робин Кафалиев и Латинка Петрова – във вихрена комедия на разградска сцена

Популярните и обичани български артисти Латинка Петров и Робин Кафалиев ще се развихрят утре вечер в новата постановка на Театрално-музикалния център в Разград – френската комедия на съвременния драматург и актьор Себастиен Тиери „Любовта – това съм аз“. Режисьорьт Андрей Калудов бил провокиран от възможността да работи с един от малкото текстове в наше време, които анализират духовната деформация в съвременното общество.

На сцената заедно с Робин Кафалиев и Латинка Петрова ще са и артистите от разградския театър – Цветана Благоева, Таня Кожухарова и Иван Иванов.
В семейство с дългогодишен брак с отчуждени един от друг партньори Латинка Петрова ще докаже, че дори на 90-години жената може да бъде вечната и вдъхновяваща. И обратното – младата героиня на Таня Кожухарова е почти незабелязвана от съпруга си, който пък вижда във всяка друга жена красавица.
Доставчикът на вода обаче ще разбърка всичко в романтичния любовен многоъгълник, за да видим, че безизходицата не е неизбежна, че всичко може да има неочакван край. При това – какъв!

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.