Разград отбеляза Световния ден на социалната работа

За пръв път тази година община Разград чества Световния ден на социалната работа заедно с ръководителите на всички социални звена, потребители на социални услуги, представители на администрацията, институциите, граждани и журналисти. В тържествено обстановка на XI етаж на общинската администрация бе експонирана изложба с творби на потребители от социалните институции и с фотографии и информация за работата им.
Kметът д-р Валентин Василев приветства работещите в социалния сектор и им пожела да бъдат отдадени на своята професия, да прилагат добрите практики и да се отнасят ангажирано към нея, защото „няма по-важно нещо от подадената ръка, която дава надежда и кураж на хората”.
IMG_0286 (1296 x 864)Председателят на Общинския съвет Надежда Радославова прочете решението на съветниците, с което на сесията през месец февруари удостоиха със звание „Почетен знак за принос към развитието на социалните услуги в община Разград” Полина Иванова за цялостната й дейност по организацията на благотворителни, социални и граждански инициативи с местно и национално значение – в подкрепа на социално слаби хора, многодетни майки, деца в риск и хора в неравностойно положение.
Полина получи плакет със званието, парична награда и грамота. А след това програмата продължи с кръгла маса по проблемите на социалната работа, допълват информацията от общинската администрация.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.