Разградчани посрещат Новата година заедно до елхата

Разградчани ще посрещнат Новата година до елхата на централния площад тази нощ. Празничната програма „Заедно в новогодишната нощ“ започва в 0.30 часа. За доброто настроение на всички с чаша шампанско в ръце грижа ще имат артистите от Капанския ансамбъл. Сред празнуващите ще бъде и кметът на общината д-р Валентин Василев, който ще направи и празнично послание към празнуващите на площад „Независимост“ и всички разградчани, уточняват от пресцентъра на местната администрация.
Първи в празничното посрещане на Новата 2016 година са кубратчани. Общоградското веселие „Новогодишна баница с късмети“ започва на площад „Възраждане” само след час и половина. Ще има вино, ще има баница с късмети, ще има много народни хора и ръченици.
В Исперих посрещането на новата година е пред Читалище „Съзнание“. Началният час на тържеството е 23.30 часа, пак с много песни и музика, вино и заря.
Ще могат заедно да отброят последните секунди на отиващата си и първите на настъпващата 2016-та година и жителите и гостите на останалите лудогорски общини. И там тържествата са в полунощ с музика, вино и фойерверки.

Покана за посрещане на Новата 2016 година се появи във фейсбук и от името на кметството и читалището в Гецово сите капанци заедно да бъдат на площада в селото в 0.30 часа на 1 януари. Идеята е всички заедно да превърнат новогодишната нощ в незабравимо преживяване, заедно да вдигнат наздравица и след това да извият кръшно хоро.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.