Разградският музей участва в 33-та Международна туристическа борса в София

Днес в София за 33-ти път беше открита Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО.
Тази година Регионален исторически музей – Разград за първи път участва самостоятелно в туристическата борса. На специално уредения щанд на музея са подредени атрактивни рекламни материали, които представят туристическите обекти и възможности в Разград.
Мястото на събитието е Интер Експо център. Това е най-мащабният туристически форум в България с участници и представители на туристическия бизнес от България и цял свят. Организатор е ПРИМ ЕКСПО, а изложението се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, Софийски съвет по туризъм и още няколко туристически представителства.
Форумът е предназначен за професионалисти и по-широка публика и всяка година предлага на туроператори, хотелиери и фирми от бизнес сектора все по-интересни инициативи и нови възможности.
Днес форумът беше открит от кмета на Столична община Йорданка Фандъкова. Гост е и министърът на туризма Николина Ангелкова. Събитието ще продължи до 13 февруари и е съпътствано от интересни и забавни анимации, възстановки на епизоди от миналото. Свои презентации имат много групи за възстановки, както и фолклорни състави от различни краища на България. Тук си дават среща представители на култури от цял свят.

/e-Razgrad/

Виктор КОСТАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.