Развръзката: Убиецът от Благоевград се самоуби, има арестувани

Мъжът, издирван за убийството на жената, застреляна тази нощ в Благоевград, се самоуби. Това каза старши комисар Николай Хаджиев, директор на МВР – Благоевград.

40-годишният Радослав Стипцаров – Соколето се е самоубил с ловна пушка в село Бараково. От нея са изстреляни три патрона, пише „Фокус“.

От полицията съобщиха, че Радослав се е укривал от 24 юли, след като миналата седмица е пребил дъщерята на убитата в Благоевград жена.

Окървавеният труп на 58-годишната Снежана бе открит от съседка във входа, в който живее. Тя е била застреляна от упор на прибиране от работа. Снежана е била управителка на едно от популярните заведения в Благоевград.

Търсейки убиеца, полицията започна извънредни проверки по пътищата в района, а по-късно обгради къща в кюстендилското село Бараково, в която се предполагаше, че е Радослав.

„Щурмувахме къщата със специалните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него – двуцевна пушка“, каза Хаджиев.

Соколето е пребивавал в къща на свои двама познати в село Бараково. Той е бил с перука, като е задържал телефоните на собствениците на къщата.

Полицията обяви, че Радослав е вероятният убиец на Снежана, но продължава разследването.

При акцията униформените са задържали двама братя и още няколко души от криминалния контингент.

Според някои информации жителите на Бараково са чули изстрел, но не могат да дадат повече подробности.

За Снежана се знае, че почти всяка вечер се прибирала след полунощ с обората на заведението.

Тя е била смъртоносно простреляна във входа на своя блок в Благоевград, но свидетели споделят, че чантата ѝ е била до намереното от съседи тяло.

Dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.