Радан Кънев дойде, за да подкрепи кандидатурата на Теодор Ролев за кмет на Разград

Радан Кънев дойде в Разград, за да обяви подкрепата на Реформаторския блок за кандидатурата на общинския лидер на ДСБ Теодор Ролев за кмет на Разград, който вече обяви публично, че ще се бори за поста като независим. С подкрепата си, ние от ДСБ и РБ, не преследваме партийния си интерес, а заставаме зад стремежа на Теодор да се бори за промяна в Разград. Няма като ГЕРБ да издигаме своите партийни лидери за кандидат-кметове, за да прокарваме партийната си политика.
Ролев ще предаде лидерството в ДСБ на друг, няма да има партийни анганжименти по време на кампанията и отсега нататък ще следва интересите на хората, които му гласуват доверие, заяви още лидерът на Реформаторите. Защото е независим кандидат Теодор Ролев няма право да бъде включен и в партийна листа, но пък е ясно, че амбицията му е да бъде не общински съветник, а кмет, каза Радан Кънев.
Очаквам в четвъртък и петък в парламента да бъдат гласувани предложените от правителството конституционни промени. Убеден съм, че всички партии ще подходят с необходимата отговорност и ще имаме нужното мнозинство, за да положим основата на голямата промяна, обяви лидерът на Реформаторския блок Радан Кънев.
Според лидера на десницата предстоящото гласуване в НС тази седмица ще има характера на вота за реформи, който беше даден в парламента на Гърция. Едно „Не” на предлаганите от правителството промени ще върне България в първи клас и ще предизвика политическа криза в държавата. Вярвам, че партиите ще проявят отговорност и ще подкрепят промените, без оглед на партийните си интереси.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.