Продават билетите за тържеството на „Лудогорец“

От днес продават билетите за тържеството по случай 70-годишнината на ПФК „Лудогорец“, съобщиха от пресцентъра на клуба.
В петък – 15 май, непосредствено преди мача „Лудогорец“ – „Локомотив“ – София, ще бъде открита новата модерна трибуна „Моци”. Вечерта ще завърши с концерт на Джена и Цеца Величкович.
За празненството клубните карти няма да важат, но техните притежатели ще могат да си закупят първи билети за новата трибуна, към която има огромен интерес. Клубът пуска в продажба пакетна цена, като за членовете на фен клубовете и за притежателите на клубни карти тя е 20 лв. Пропуските ще се продават на касата на Спортен център „Лудогорец“.
За всички останали посетители цената на пакетния билет е 25 лв. Толкова ще струват билетите и в останалите сектори, с изключение на Централната трибуна, където входните талони ще бъдат 50 лв.
От „Лудогорец“ напомнят, че притежателите на билет за тържествата ще имат възможност да разгледат съблекалните на трибуна „Моци” и останалите помещения на 17 май, когато е предвиден Ден на отворените врати. Всеки билет ще участва и в томбола, като голямата награда е велосипедът „Лудогорец”, който тази седмица ще бъде пуснат за продажба в търговската режа на клуба.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.