Приятелите: Благодарим ти, Кайсара!

Приятелите на Кайсара от „Лудогорец“ излязоха със специално отворено писмо към своя любимец по повод преминаването му в „Шалке 04“. Ето пълният текст на благодарнистите за престоя му в Разград и благопожеланията към него:

Кайсара, ти направи голяма крачка в кариерата си, обличайки фланелката на „Шалке 04! Направи я, защото вярваше и вярваш, че с работа, мъжество и себераздаване няма непостижими цели. Доказа го в „Лудогорец“. Всяка тренировка, всеки мач за теб беше финал. Уважаваше Клуба, уважаваше феновете, уважаваше и противника. Научи български език, за да покажеш още веднъж съпричастност към колектива, към всички нас.
Ти си „смело сърце“ и заради такива като теб милиарди хора обичат футбола. Войн на терена, верен приятел и колега. В Лудогорието и в цяла България ти оставяш много почитатели, които ще стискат палци за отбора, чиято фланелка носиш.
В“ Лудогорец“ няма да забравим, че ти повярва на спортния директор Методи Томанов и избра да продължиш кариерата си в млад отбор с големи мечти. Не подведе Томанов, когато той те подкрепяше в трудното начало. И когато израсна и можеше да откажеш нов договор, го подписа. Защото искаше да помогнеш още веднъж на нашия проект да се развива. Избра по-трудния път, но той минава през парадния вход. И този вход винаги ще е отворен за теб и семейството ти.
Убедени сме, че в Бундеслигата ще се говори много за теб. Защото те познаваме и сме уверени в твоята сила и дух.
Горди сме с теб! Boa sorte *

От приятелите в „Лудогорец“
*Популярен израз на португалски, с който се пожелава успех и добър късмет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.