Приоритет за Борисов в момента било организирането на партията за изборите

Откриването на ново отделение по неврохирургия в Окръжна болница „Св. Ана“ е явно едно от последните събития, на които присъства премиерът в оставкаБойко Борисов. Той бе съпровождан и от здравния министър в оставка Петър Москов.

Самото откриване започна с молебен за здраве, отслужен лично от Негово светейшество българския патриарх Неофит.

Какво ще направи президентът Радев си е лично негова работа – така Борисов отговори на журналистически въпрос подкрепя ли призивите на реформаторите за свикване на КСНС.

„Аз нямам навика да се бъркам в работата на другите. Ако ни свика, ще отидем, ако не ни свика, ще чакаме да ни освободи“, отбеляза Борисов.

А за това кога очаква да стане това премиерът в оставка посочи, че очаква президентът бързо да се произнесе.

На въпрос, свързан със служебното правителство, Борисов каза, че очаква то да организира изборите. По думите му, това е задължението, което то има по Конституция. Той изрази надеждата си обаче президентът Радев да направи служебно правителство, което „да надгражда“.

Приоритет за Борисов в момента било организирането на партията за изборите.

Борисов благодари на патриарх Неофит, както и на ръководството на болницата и нейния медицински персонал, с които заедно са успели да изградят този комплекс.

Уникалното в него според директора на болницата д-р Славчо Близнаков е фактът, че за пръв път има изграден самостоятелен център за лечение на мозъчно-съдови заболявания с пълен цикъл на тяхната диагностика.

„Нещо изключително, невероятни специалисти. Хората излизат оттук здрави и без травматични увреждания“, заяви Борисов.
Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.