Появи се убиецът на Мерилин Монро

Бивш офицер на ЦРУ, 78-годишния Норман Ходжес заяви, че по заповед на правителството на САЩ е направил смъртоносна инжекция на холивудската актриса Мерилин Монро. Това съобщи порталът worldnewsdailyreport.com, цитиран от телевизионния канал „Звезда“.
Освен това, както подчерта Ходжес , между 1959 и 1972 година той е извършил 37 убийства, поръчани от американските власти.
На смъртния си одър в малка болница в щата Верджиния мъжът признал за престъпленията, които е извършил. А също, че бил в първата петица на професионалистите, които работели върху това, смъртта на хората да изглежда като нещастен случай.
Бившият офицер на ЦРУ добавил, че убивал онези, които са могли да бъдат заплаха за сигурността на държавата. Заповедите е издавал неговият началник, майор Джеймс Хейвърт известен също като „Джими“.
По думите на Ходжес, Мерилин Монро е единствената жена, която той е убивал някога. Но не съжалява за това, тъй като е имало доказателства, че Монро е имала интимна връзка не само с Кенеди, но и с Фидел Кастро. Имало опасност тя да предостави стратегическа информация на комунистите, а това било недопустимо за правителството на САЩ.
На 5 август 1962 година, към 01:00 след полунощ, служителят на ЦРУ Ходжес изпълнил заповедта на началството си – влязъл в спалнята на актрисата и й направил инжекция с успокоителни, смесени с барбитурат, което я убило.
Откровенията на възрастния мъж привлекли вниманието на ФБР. В стаята за умиращи пациенти Ходжес се намирал с белезници, тъй като вървяло разследване и проверка на предоставените от него факти.
Също така, бившият служител на ЦРУ добавил, че сред жертвите на «петорката» са били политически активисти, журналисти, профсъюзни лидери, учени и художници. /КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.