Полицията провела четири специализирани полицейски операции за две седмици в Лудогорието

Днес стартираха полицейски проверки за използването на обезопасителни колани от всички в колата, но пък преди това – за две седмици назад – в Лудогорието са проведени други четири специализирани полицейски операции, съобщиха от пресцентъра на МВР в Разград. Издадените актове за различни нарушения са 213.
Силите на реда са били насочени към противодействие на битовата престъпност в градските, малките и отдалечени населени места и за недопускане на опасно и демонстративно управление на моторни превозни средства. Проверени са общо 1892 лица, 20 от тях са били задържани. Извършена е проверка на 1127 моторни превозни средства. От 7 март до днес са констатирани 42 криминални деяния. Разкрити са 24 престъпления. Съставени са 86 протокола за предупреждение.
В рамките на операцията за противодействие на битовата престъпност са образувани 12 досъдебни, 3 бързи и 6 незабавни производства. По линия на противодействието на опасното шофиране и агресивното поведение на водачите на МПС са образувани 12 бързи и незабавни производства, допълват информацията от ОД на МВР
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.