Памела Андерсън ще закрие голата ера на Playboy

Памела Андерсън ще е последната жена, която ще позира гола за списание Playboy, и ще даде край на 60-годишната традиция на списанието.
От Playboy обявиха в четвъртък, че 48-годишната бивша „спасителка на плажа“ ще бъде на корицата на изданието за януари/февруари 2016 г., като на Андерсън ще бъдат посветени 12 страници и ще има интервю с нея от актьора Джеймс Франко.
Playboy, основано през 1953 г. от Хю Хефнър, обяви през октомври, че ще спре да публикува голи снимки на жени, заявявайки, че те са остарял формат поради изобилието от свободна порнография в интернет. Тиражът на Playboy е спаднал от около 5.6 милиона през 1975 г. до около 800 хил. през последните години.
Това ще бъде 14-та изява на Андерсън на корицата на Playboy от 1989 г. насам, повече от всяка друга известна личност.
„Получих обаждане от адвоката на Хю Хефнър, който каза: „Ние не искаме някой друг. Няма никой друг, който може да е на последната корица на Playboy“, каза Андерсън пред Entertainment Tonight.
Не се мисля за красавица, но знам че имам дълбок, чувствен заряд“, казва Андерсън в интервю, придружаващо снимките. „Аз съм малко ексхибиционист и обичам да съм игрива и забавна“. /Dnevnik.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.