От Герена с молба: Не ни пришивайте казуса „Литекс“

Не сме притискали факторите в БФС да подпишат арбитражното споразумение за два дни, нито пък те са ни обещавали да дадат отговор толкова бързо, обявиха от Левски вчера.

На „Герена“ обаче се надяват, че въпросът ще бъде решен до края на седмицата, за да може по-бързо да се задейства процедурата в Спортния арбитражен съд в Лозана, пише „Стандарт“.

„Институцията в Швейцария е единственото място, където въпросът с отнемането на точките може да бъде решен. Дано обаче не се опитат да „пришият“ и казуса „Литекс“ към нас, въпреки че не сме сигурно дали от Ловеч въобще са внесли искане за споразумение в БФС и в коя институция ще се жалват“, продължиха от „Герена“.

Според запознати при провал в БФС има и друг вариант за 26-кратния шампион на България. Той обаче едва ли ще се хареса на президента на футболната централа Борислав Михайлов – иск за пропуснати ползи в роден съд.

Припомняме, че на 30 януари адвокат Радостин Василев обяви, че четирикратният шампион на България Литекс също е входирал предложение за сключване на арбитражно споразумение между него и футболния съюз.

/Dnes.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.