Отцепват Света Анастасия заради Роби Уилямс

Остров Света Анастасия край Бургас може да бъде затворен за посетители на 7 август заради Роби Уилямс. Има вероятност мегазвездата да спи там след концерта си на Spirit of Burgas.
„От компанията организатор са му предложили стая и чакаме потвърждение за резервация. Ако реши да спи на острова, по всички правила за сигурност ще трябва да го опразним от други посетители“, заяви пред „24 часа“ управителят на Света Анастасия Павлин Димитров.
На острова са запазили ВИП стаята над ресторанта в превърнатите в хотел бивши затворнически килии. Нощувката в нея струва 120 лв. и предлага разкошен изглед към морето от терасата ѝ.
От управата на хотела имали готовност да изпълнят всякакви прищевки на мегазвездата. Ако е нужно, ще му докарат кетъринг по море от сушата, за да го нагостят с вкусни ястия. От ресторанта са заявили желание сами да го изненадат с местни рибни специалитети.
Ако Роби Уилямс потвърди визитата си на острова, това ще е втората звезда, която спи на него. През 2010 г. там отмаряше френският модел Летисия Каста, която се снима във филма на Камен Калев „Островът“. Нейната стая беше съседна на пазената сега за Роби Уилямс, но тогава комплексът не бе ремонтиран в сегашния му вид.
Света Анастасия се намира на 7 мили югоизточно от Бургас и през миналата година бе превърнат в първия обитаем остров в България по проект на общината. До него се ходи с пътническо корабче, но за Роби Уилямс щяла да бъде наета мощна моторница или яхта, с която първо ще разгледа залива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.