Осмомартенска изложба откри майсторката на художествено плетиво Цвети Терзиева

По случай Международния ден на жената – 8 март, майсторката на художествено плетиво Цвети Терзиева подреди изложба със свои произведения в офиса на НАП в Разград. Тя бе открита днес и ще продължи да радва очите на посетителите до края на месеца.
Тук могат да се видят уникални ръчно изработени бижута – плетени пръстени, обеци, брошки, гривни, колиета. Изложени са също плетени цветя и букети, любовни сувенири, ефектни свещници… Всички тези красиви изделия биха били оригинален подарък за всяка дама, а могат да се купят и за други поводи. Те не се продават на място, но всеки може да се свърже с Цвети по телефона или ел.поща, както и лично и да си купи избрания подарък.
Това е втора поред изложба на Цвети Терзиева в офиса на НАП, като първата бе на мартеници. Те са факт благодарение на съдействието на директорката на офиса Цанка Тъмнишка, която иска да направи по-приятно пребиваването на клиентите в приходната агенция и да зарадва жените за празника. Тя също се занимава с изработката на ръчни изделия и смята да открие в скоро време и съвместна изложба с Цвети.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.