Областният управител след една година на поста: Останах Гюнай, останах Човек!

Областният управител на Гюнай Хюсмен представи пред журналисти днес отчет за дейността през първата година от управлението си.
Там са основните приоритети в работата на областния управител за изминалите 365 дни: ремонтът джамията „Макбул Ибрахим Паша“ и сградата на ДНА, където ще се настани областната администрация; въвеждането на система за мониторинг на въздуха; подписването на Декларацията за сътрудничество и съвместна дейност между област Разград и област Одрин и дейностите по нея; ангажиментът му по подобряване на образователната сфера в областта; срещите с представители на различни социални и професионални групи и решаването на техните проблеми; взаимодействието му с централната изпълнителна, парламентарната и местната власт; дейностите по представяне на Българското председателство на Съвета на Европа, подкрепата за културата и спорта в региона, дарителската дейност и други.
Гюнай Хюсмен си постави добра оценка за работата през тази година, като увери, че в следващите години от мандата си ще работи с още по-голям ентусиазъм. „Лично за мен най-важното е, че останах Гюнай, останах Човек“ – каза той.
Областният управител анонсира и част от предстоящите си дейности, свързани най-вече с желанието на населението на областта да се подобри пътната инфраструктура в региона.
От журналистите Гюнай Хюсмен получи „Грамота за най-добър областен управител“. Подаръкът и за рождения му ден днес.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.