Областният управител се срещна с малки футболисти от Одрин

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен се срещна с малки футболисти от Одрин.
20-те момчета от футболен клуб „Едирне Фатих Спор“ и техните ръководители са в Разград за участие в международния турнир VIVACOMCUP за момчета, родени през 2004 г., който се организира от ПФК „Лудогорец 1945“, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.
Поканата към турския тим за участие в престижното състезание бе отправена със съдействието на Гюнай Хюсмен във връзка с реализацията на дейностите по Декларацията за сътрудничество и съвместна дейност между Област Разград и Област Одрин.
Областната администрация бе първото място, което футболистите и техните ръководители посетиха в Разград, като малка тренировка след дългия път те се изкачиха пеша по стъпалата до седмия етаж в сградата без да използват асансьор.
Пред тях Г. Хюсмен представи част от общите инициативи между двете областни администрация, разказа им за забележителностите на Област Разград, пожела им успех в турнира и приятно пребиваване в Лудогорието.
Малките спортисти благодариха за топлото посрещане и му подариха фланелка на клуба си. От своя страна Гюнай Хюсмен подари на ръководителя на групата Бекир Елималлъ статуетка с един от символите на региона – кариатида от Свещарската гробница, а на треньорите – рекламни материали на Областна администрация – Разград, след което даде обяд за малките футболисти.
Турнирът, в който те участват, започва утре на тренировъчната база на „Лудогорец“ „Гнездо на орли“.
/e-Razgrad/
Cross.bg
Снимка: Областна администрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.