Областният управител осигури награда за победителя в 11-я фестивал „Звезден път”, две специални награди от кмета на Разград

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен осигури награда за носителя на Гран При в раздел „Вокални изпълнители” на Националния детски фестивал „Звезден път”.

Две специални награди и поздравителен адрес имаше за участниците в надпреварата от кмета на Разград д-р Валентин Василев.

Фестивалът се организира от сдружение „Бъдеще за Европа” съвместно с община Разград, Общински културен център и ОД на МВР – Разград под патронажа на кмета на Разград д-р Валентин Василев.

Наградите си победителите получиха по време на гала концерта на призьорите.

Носител на Гран При при вокалните изпълнители и победител в четвърта възрастова група стана 16-годишната Пламена Петрова от Школата по поп пеене към Център за работа с деца-Разград с ръководител Свилена Дечева. Заедно с купата на победителя тя получи и таблет, който е осигурен с лични средства от областния управител Гюнай Хюсмен. Специалните награди на кмета на Радград д-р Валентин Василев получиха Александра Златева от Разград, а втората бе дадена на Танцова формация „Стар денс” от Русе.

Целта на фестивала е насърчаване на творческите заложби на деца с изявени дарби, доказали възможностите си в областта на изкуството и ангажирането им със социално значима кауза, каквато е безопасността на движението. С мото шествие участваха и рокерите от „Лудогорски братя“.

Близо 300 деца от цялата страна участваха в конкурсната програма.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.