Областният управител закичи с мартеници дечицата от Център „Емилиян”

В навечерието на един от най-истинските и тачени български празници – Баба Марта, областният управител Манол Кившанов бе гост на дечицата и персонала на Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Емилиян” в Разград.
По стар български обичай той подари на децата мартенички, с пожелания за здраве, благополучие и много поводи за усмивки. На всички тях той пожела още и много вяра и сили, за да могат по-лесно да се справят с предизвикателствата, които животът им поднася.
DSC09893От своя страна децата от Центъра поднесоха изключително вълнуващо тържество.
Областният управител благодари на дечицата за усмивките, за песните и танците, изпълнени с много старание и любов. За прекрасната мартеничка, която те му подариха с много вълнение и доброта. Благодари на директорката на Центъра Милкана Михайлова и на целия персонал, за страхотните условия, които са създали за децата, за изключителните грижи, които полагат ежедневно за тях.
„Ще помня дълго време тези мигове, прекарани с тези страхотни дечица, които докоснаха сърцето ми. Тук работи един страхотен екип от специалисти – отговорни, упорити и целенасочени в своите начинания, който трябва да служи за пример”, сподели г-н Кившанов.
„Нека човеколюбието, добротата и нашето приятелство ви съпътстват в трудните ви делници! Искам да ви уверя в моята подкрепа като областен управител при решаването на въпросите, свързани с търсенето на нови и по-добри решения за социалната интеграция на децата, за да израснат пълноправни граждани и щастливи хора. За всички нас е от особена важност да се научим да споделяме света на хората в неравностойно положение, защото по този начин ще станем съпричастни при решаването на проблемите им. Вярвайте в нашата обич! Това няма да е първата и последна среща с оас”, обеща Манол Кившанов.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.