Областният информационен център се включва националната инициатива „Успешни заедно”

Екипът на Областния информационен център в Разград се включва в националната инициатива „Успешни Заедно” на мрежата от 28 информационни центъра в страната и днес пред журналисти обяви графика на първата за годината своя обиколка в общините от Лудогорието. В периода от 5 до 27 април ще се проведе цикъл от информационни срещи на тема „Възможности за европроекти през 2016 г.”.
Инициативата е насочена към бизнеса в България. Предвиждат се редица събития на които фирмите ще се запознаят с актуални и предстоящи възможности за кандидатстване с проекти по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове и с използването на финансови инструменти в периода 2014-2020 г., както и популяризирани успешни проекти през програмния период 2007-2013 г. За целта ще се организират Дни на отворените врати във фирми-бенефициенти на евросредства.
Заключителните събития на инициативата ще се състоят на 9 май 2016 г. – Деня на Европа, с Ден на отворените врати в Областния информационен център, в който ще се включат фирмите-участници в инициативата..
Първата среща на екипа на Областния информационен център с бизнеса в Лудогорието е в Цар Калоян на 5 април. Следват Самуил – 6 април; Кубрат – 12 април; Завет – 14 април; Лозница – 19 април; Исперих – 21 април; Разград – 27 април и 9 май.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.