Областната администрация покани децата да покажат Великден през своите очи

Конкурс на тема „Великден през моите очи“ обяви областната администрация в Разград. Надпреварата се организира за втора година, но този път поканата е за изработване на Великденски картички.
Конкурсът е за деца от предучилищна възраст до ученици в осми клас. Получените картички ще бъдат разпределени в три групи – изработени от деца на 6 год., от ученици в 1-4 клас и 5-8 клас.
Творбите трябва да са във формат А4 сгънат на две, с интересен дизайн. Материалите и техниката за изработването им е по избор. По желание на автора картичките могат да съдържат и празнично послание. Участниците трябва да напишат на гърба на всяка картичка трите си имена, възраст, училище, адрес, клас, e-mail /ако имат/ и телефон за контакт.
Готовите картички трябва да бъдат изпращани на адреса на Областна администрация: rp. Разград, бул. „Бели Лом” 37A, най-късно до 17.00 часа на 15 април.
Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурса ще се състои на 22 април от 15.00 часа, във фоайето на Областна администрация.
Всички творби ще бъдат представени в изложба с благотворителна цел.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.