Нова изцепка на служител на реда взриви мрежата

Поредна изцепка на служител на реда взриви социалните мрежи. Повод за скандала е коментар на гражданка след изстъпленията на полицаи от Първо РУП в София.
Във фейсбук профила на полицай на име Севдалин Харманлийски гражданката Марияна Янкова коментира, че служителите на реда трябвало да минават всеки месец и задължителни тестове за физическа подготовка, „че аман от тея разпасани чички с шкембета, дето, освен подкупи да взимат и да бият жени, явно друго не могат“. Вероятно заради афект и да защити пагона, Севдалин Харманлийски отвръща цинично на младата жена:
„Марянче, теб ще те е…а, няма да те бия!“ (думата е изписана изцяло във фейсбук – б.р.). Под изречението с псувнята има отбелязано и едно харесване.
В профила на Севдалин пише, че е учил в Академията на МВР, старши полицай, на 37 г. е и е от Хасково. „Запознат съм със случая и съм разпоредил вътрешна проверка. Въпросният служител е униформен в димитровградското районно управление. Вече разговарях с него и по телефона. Осъзнал е грешката си и съжалява“, коментира в събота старши комисар Цанков. На въпрос ще бъде ли наказан Харманлийски, шефът на ОДМВР-Хасково отговори, че ще решава и говори повече по случая след края на проверката. /КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.