Неподкупният катаджия от Лудогорието – с награда в конкурса „Полицай на годината”

Младши инспектор Николай Николов – автоконтрольор в Районно управление на полицията -Кубрат попадна в селекцията и бе награден в националния годишен конкурс „Полицай на годината”, след като бе номиниран за приза от колегите си и ръководството на Областната дирекция на МВР в Разград.
Традиционно отличието за полицейски служители от цялата страна, е в категориите индивидуални и колективни награди. Носителите на приза „Полицай на годината” имат по трима подгласници. Николов е на трето място при индивидуалните носители на наградата. Отличен е за доказан висок професионализъм и нетърпимост към корупционното поведение. Припомняме, че Николов е популярен в страната като неподкупния катаджия от Лудогорието – в полицейския бюлетин и след това в съда са попадали над двайсет шофьори с неуспешни опита да го подкупят на пътя.
Церемонията по награждаването се състоя днес в НДК в София. Призьорите се избират от комисия с председател главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов.
По традиция вече 22 години Министерство на вътрешните работи съвместно с Фондация „Доверие и закрила” организират връчването на наградата «Полицай на годината» за доказан професионализъм при опазване на обществения ред, борбата с престъпността и осигуряване безопасността на гражданите, допълват информацията от пресцентъра на МВР в Разград.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.