Награди за 274 деца от Разград

По традиция в навечерието на 24 май кметът на Разград се среща и награждава талантливите деца на Разград – деца, постигнали високи резултати в областта на образованието, изкуствата и спорта.

Днес теIMG_2471 бяха 274 от различни училища на общината и получиха вимпели за успехите си през годината. Ново бе и мястото на срещата – напълно новото заведение „Лятно кино” в парка.
Големият брой деца за награждаване наложи церемонията да протече в две части. Първо кметът Денчо Бояджиев раздаде вимпелите на 165 ученика, постигнали през годината успехи на областни и национални олимпиади, състезания и конкурси. Той стисна ръката на всяко едно дете и развълнуван каза: „Групата на наградените ученици става все по-многобройна,а какво по-хубаво от това – в Разград да растат умни и талантливи деца”.IMG_2480
109 ученика, класирани на национално финално състезание на Сдружението на българските начални учители, получиха своите призове от зам.-кмета Любо Цонев.
В началото на продължилата три часа церемония поздрав към всички поднесоха Никола Николов и Мартин Пенев от Центъра за работа с деца и танцьори от „Феникс“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.