Награди за победителите в конкурса за рисунка „С очите си видях бедата“

На специална церемония пред сградата на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Разград бяха наградени децата, отличили се в конкурса „С очите си видях бедата“, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Конкурсът дава равен достъп за участие на всички деца и ученици, разпределени в три категории. Включиха се деца от цялата област с общо 67 рисунки. Жури разгледа творбите и определи 13 от тях за най-добри.
На първо място при учениците от общообразователните училища за възраст от 6 до 9 години е Теодор Пенев от Цар Калоян, в групата от 10 до 14 години победител е
Айлин Шефкетова от село Юпер, а от 15 до 18 г. първи стана Драгомир Друмев от Цар Калоян.
Първа сред децата от специализирани паралелки, училища и школи по изобразително изкуство във възрастовата група от 10 до 14 г. е Симона Савова от Детско арт студио „Дъга“ – Разград. Пръв във възрастта от 15 до 18 г. е Станислав Савов, пак от Детско арт студио „Дъга“.
В категорията за ученици от специални училища и домове за деца в неравностойно положение наградата е за Кристиян Светлозаров от Детско арт студио „Дъга“. Журито присъди и две поощрителни награди.
Победителите ще представят областта в националния етап на конкурса.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.