Мариан Иванов спечели екскурзия до Брюксел – победи в конкурса „Отечество любезно“ на евродепутата Асим Адемов

Общинският съветник Мариан Иванов ще пътува през юни за няколко дни до Брюксел като награда за победата си в националния видеоконкурс „Отечество любезно“, организиран от Асим Адемов.

Евредупутатът лично обяви наградените във фейсбук профила си. Идеята е във видеото авторът да изразява обичта си към Родината по емоционален и впечатляващ начин.

28-годишният инженер Мариан Иванов решил да се включи в надпреварата след една семейна снимка по Коледа в Етнографския капански комплекс в Топчии. Съпругата му Марина – детска учителка, се навила без много уговорки. Намерили народни носии за себе си и за трrгодишната им щерка Мадлен. Потърсили съдействие от кметицата на Топчии Мирена Симова и отново влезли в капанския комплекс.

Забавлявали се истински, а после Мариан подредил снимките в слайдшоу на фона на мелодия на кавал, което може да бъде видяно ТУК.

Мариан Иванов работи във Фонд „Земеделие“ и е секретар на младежката организация на ГЕРБ.

Наградите в конкурса са три: другите наградени са Людмила Фончева и Мирослав Пехливанов. И двамата са от Благоевград, и двамата са ученици и по тази причина те ще летят до Брюксел през Великденската ваканция. С Европарламента, работата на депутатите там и красотите на Брюксел Мариан ще се запознае в началото на юни.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.