Лудогорец U15 победи ДИТ и се класира на ¼ финал

Лудогорец U15 с треньори Радослав Комитов и Диян Ангелов се класира на ¼ финал на републиканско първенство, след като отстрани силния тим на ДИТ. В понеделник момчетата на Комитов и Ангелов направиха 1:1 със столичани в реванша в Разград и с общ резултат 2:1 се класират в следващата фаза. Георги Павлов изведе Лудогорец напред, но през второто полувреме ДИТ стигна до равенството.

„Доволен съм много. През първото полувреме имахме тотално превъзходство. Гостите трудно минаваха центъра. След почивката отново владеехме инициативата, но позволихме на ДИТ да ни изравни от пряк свободен удар“, коментира треньорът Радослав Комитов. „Радостното е, че след това не допуснахме положения пред нашата врата. Заслужено се класираме на четвъртфинала“, допълни Комитов, чийто тим наскоро направи фурор на международния турнир в италианския град Портеноне, стигайки до мач с Милан на полуфинала.

Освен отбора на Комитов и Ангелов в сряда съперника си за ¼ финала на републиканското първенство ще научи и Лудогорец U19, който отстрани Монтана след 0:0 на „Огоста“ и 6:0 в Разград.

Съставът на Лудогорец срещу ДИТ: Дамянов, Славчев, Томов, Г. Вълчев, Хюсеинов, Стоянов, Митков, Павлов, Димитров, Кънчев, А. Ангелов (Златков, С. Вълчев, Марков)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.