„Лудогорец“ се събира за лятна подготовка утре, преговорите с новия треньор са на финала

По повод интереса към избора на нов треньор на представителния отбор на „Лудогорец“, в специално прессъобщение от клуба обявиха, че по тази тема има преговори в много напреднала фаза. Разговорите с основния кандидат продължавали на експертно ниво като се изчиствали последните детайли. А името на новия селекционер ще бъде обявено веднага след подписването на договора, обещават още от щаба на „Лудогорец“.
Междувременно футболистите от представителния отбор ще започнат първия етап от подготовката си за новия сезон по предварително обявения план. Първата група играчи се събират в понеделник в столицата, като същия ден и във вторник ще преминат медицински изследвания. Сред тях са и четирима юноши от Детско-юношеската академия на клуба. На 17 юни отборът ще замине за първия лагер в Смолян.
Националите от „Лудогорец“ ще получат кратка ваканция, след което ще преминат медицински изследвания и ще се присъединят към отбора преди отпътуването за втория лагер в Австрия.
До един ден ще бъде насрочи пресконференция, на която ръководството ще отговори на всички актуални въпроси около клуба на старта на лятната подготовка, уточняват от пресслужбата на „Лудогорец“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.