„Лудогорец“ се справи и с шампиона на Чехия

„Лудогорец“ записа втора поредна победа в контролите си на лагера в турския курорт „Белек“, съобщи клубният сайт. След 3:1 с германския „Фортуна“ – Дюселдорф, снощи Орлите се справиха и с шампиона на Чехия и участник в групите на Лига Европа „Виктория“ – Пилзен с 2:1. Головете за разградчани вкараха бразилците Марселиньо и Саша, а гол за чехите върна Холенда.
Този път участие в срещаща взе и Владислав Стоянов, който игра 45 минути срещу отбора от Пилзен. В мача срещу „Фортуна“ по едно полувреме си размениха Милан Борян и Георги Аргилашки. А титуляр и в тази среща бе Джоди Лукоки.
Двубоят започна доста лошо за шампионите – още в 5-ата минута контузия получи Георги Терзиев. Разградчани постепено уловиха ритъма на играта и се заредиха атаки. Логичното се случи в 28-та минута – поредна чудесна атака, която завърши с хубав удар на Марселиньо с левия крак – 1:0.
После Джоди Лукоки направи „мрежичка“ на вратаря Болек, но голът не бе зачетен заради засада.
„Лудогорец“ започна активно и второто полувреме. В 52-та минута след разбъркване, пропуснат удар и двоен рикошет топката се озова в Саша – 2:0. Чехите обаче върнаха един гол сама след няколко секунди – точен удар с глава на Ян Холенда.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.