„Лудогорец“ подписа с Джонатан Кафу

„Лудогорец“ направи забележителен трансфер, след като привлече един от най-обещаващите футболисти на „Сао Пауло“ – халфа Джонатан Барбоса–Кафу, съобщи официално сайтът на клуба.
Днес бразилецът мина функционални изследвания, след което подписа договор с шампионите в присъствието на президента Александър Александров. Кафу започва тренировки с „Лудогорец“ утре, като кондиционното му състояние е отлично и позволява да се включи в заниманията наравно с новите си съотборници.
„Много съм щастлив от трансфера. Идвам в световен клуб, шампион на България за последните няколко години“, бе първият коментар на Кафу. „В „Сао Пауло“ съм водил тренировки, сега започвам занимания с „Лудогорец“ и съм готов да играя още в предстоящия мач с „Левски“. От бразилците в отбора познавам Сисиньо и Лукас Саша. Радостен съм, че са мои съотборници.
Колко гола ще вкарам? Нека не говоря за брой голове. Искам да стана шампион. Моят модел за подражание е Неймар“, допълни бразилецът.

Този сезон Кафу има 11 мача за гранда от едноименния град, а миналия е бил неизменен титуляр в „Понте Прета“.
Ако се потвърдят появилите с медиите информации, ча Орлите са платили за 24годишния талант 2,2 милиона евро, той ще е на-скъ пият футболист в нашето първенство.
/e-Razgrad/

ВИЗИТКА

Роден на 10 юли 1991 г.
Ръст: 173 см. Тегло: 64 кг.
Юноша на „Рио Кларо“

КАРИЕРА

2009-11 „Деспортиво Бразил“ 69/15
2011 „Боависта“ 1/0
2012-14 „15 де Пиракикаба“ 21/6
2013 „Капивариано“ (под наем) 2/0
2014 „Понте Прета“ 32/6
2015 – „Сао Пауло“ 11/0

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.