„Лудогорец“: Не приемаме оставките, а вие, фенове, извинявайте

Ръководството на „Лудогорец“ публикува на официалния сайт на клуба, че след снощния мач с „Милсами“ „ръководството на отбора подаде оставка“, но собствениците на отбора са я отхвърлили. В обръщението е поднесено извинение към феновете и е направено обещание, че „Лудогорец“ ще защитава шампионската си титла и ще гради боеспособен отбор, който да се върне конкурентен в европейските клубни турнири“.
Ето пълният текст на обръщението:

 

„Лудогорци,

Любимият ни тим отпадна от европейските клубни турнири. Отпадна още във Втория предварителен кръг, което е неприемливо за всички нас, тъй като представянето не отговаря на амбициите и инвестициите в класни играчи, и условия за работа в клуба. За ръководството, треньорския щаб и футболистите на „Лудогорец“ това е срамно петно, което може да бъде измито само с добро представяне на отбора в първенството и успешно завръщане в евротурнирите следващия сезон.
На всички вас, които сте разочаровани, поднасяме своите най-искрени извинения и ви обещаваме, че ще направим всичко по силите си, за да върнем доверието ви.
Ръководството на клуба заявява категорично доверието си във футболистите и треньорския екип, начело с Бруно Рибейро. След направените анализи бяха отчетени грешки още преди назначаването на Рибейро. Новият наставник проведе изключително кратка подготовка по предварителен план, който беше в ход. Отсъствието на националните състезатели, закъснялото пристигане на новите попълнения и много други фактори доведоха до поражението от „Милсами“.
Отчитайки тези грешки, ръководството на отбора подаде оставка късно снощи. След направен обстоен анализ днес, собствениците на отбора отхвърлиха оставката и бяха начертани целите и действията през следващите месеци.
През настоящия сезон ПФК „Лудогорец“ ще защитава шампионската си титла и ще гради боеспособен отбор, който да се върне конкурентен в европейските клубни турнири.
„Лудогорец“ никога не се предава и рано или късно винаги постига целите си.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.