„Лудогорец“ към феновете: Елате в събота по-рано на стадиона за мача с „Левски“!

Вратите на стадион „Лудогорец Арена“ за мача срещу „Левски“ в събота от 18,00 ч. ще бъдат отворени в 16,00 ч., съобщиха от пресцентъра на клуба.Куп изненади очакват привържениците, които ще присъстват на срещата, като кулминацията е награждаването на отбора за седмата поредна титла. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работи и касата на улица „Васил Левски“ от 12,00 ч.
Шоуто в събота започва в 16,50 ч. с изпълнение на талантливи деца от Разград, участвали в музикални реалити формати – Жаклин Таракчи, както и Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев. Първата част на шоуто ще продължи с представление на танцова школа „Хорце“ към Центъра за работа с деца в Разград. Ученици от основно училище „Васил Левски“ пък ще правят флашмоб на тема „Бъди щастлив“.

Веднага след мача футболисти, треньори и шефове ще получат златните медали и купата, след което ще зарадват феновете с шампионски тур на стадиона. Следва концерт на рапъра „100 кила“ и Маги Джанаварова. В 21,00 ч. феновете на стадиона и гостите на Разград ще станат свидетели на грандиозна заря в чест на седмата поредна титла.

От „Лудогорец“ призовават привържениците да бъдат на стадиона възможно по-рано и да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропускателният режим става посредством турникети по входовете. На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия и опасни предмети.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.