„Лудогорец“ започва подготовка на 4 януари, а в Турция ще изиграе седем контроли

„Лудогорец“ стартира зимната подготовка на 4 януари, съобщиха от пресцентъра на клуба. В понеделник вечерта футболисти и треньори ще се съберат на лагер в столичния хотел „Маринела“. На 5, 6 и 7 януари играчите ще преминат функционални изследвания в клиника „Евровита“.
Първият подготвителен лагер за 2016 г. започва на 8 януари. Същия ден шампионите заминават с чартърен полет за турския курорт „Белек“. Старши треньорът Георги Дерменджиев взема 27 футболисти за подготовката. В югоизточната ни съседка „Лудогорец“ ще изиграе седем контроли срещу водещи европейски клубове.
Марселиньо и Милан Борян ще се присъединят към съотборниците си директно в Турция. Бразилецът има неотложни ангажимент в родината си, а Борян получи по-дълга почивка заради планирана сватба. Върджил Мисиджан, който се възстановява след операция в родината си, няма да пътува с отбора, а ще продължи с предварително изготвената програма.
С групата на шампионите за Турция освен юношата Венцилав Керчев ще пътуват още двама таланти от футболната академия на шампионите – Антонио Георгиев и Денислав Александров.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.