Коледно тържество в Центъра за предоставяне на услуги

Заместник-областният управител Нурие Црънгалова, кметът на Разград д-р Валентин Василев и председателят на Общинския съвет Надежда Радославова бяха гости днес на тържеството за Коледните и новогодишните празници в Центъра за предоставяне на услуги.
Всички те, както и представители на социални институции, родители, дарители и приятели на Центъра зарадваха малчуганите с подаръци.
Със свои изпълнения децата от Танцова школа „Сладури“, Музикална школа „Илия Бърнев“, „Дневен център за деца с увреждания“, а и деца от Центъра, отправиха своите послания за вълшебна Коледа и успешна Нова година.
Центърът за предоставяне на услуги е създаден по проект „Превенция на социалното изключване и намаляване на бедността сред децата в община Разград“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.
Услугите, които се предоставят в Центъра, на улица „Цар Симеон“ № 8 в Разград, са: ранна интервенция на уврежданията, психологическа подкрепа и консултация на бъдещи и настоящи родители, семейно консултиране и подкрепа, индивидуална педагогическа подкрепа за деца с увреждания.
185 са потребителите на напълно безплатните услуги по проекта.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.