Коледен концерт на Танцова школа „Еми Денс“

Формациите на Танцова школа „Еми Денс“ поставиха началото на поредицата концерти за празниците в залата на Общинския културен център.Специални гости в концерта бяха: Ивайло Петков, който откри концерта като певец, Веселин Павлов – саксофонист, а за първи път и двамата се представиха и в съвсем различно поприще – като танцьори.
В програмата участваха Пламена Петрова от класа по поп пеене на Свилена Дечева, както и ВГ „Веселите глухарчета”, ТФ „Феникс” и Градски мажоретен състав – всички към Центъра за работа с деца. И още: ДТА „Лудогорче” , ДТШ „Сладури” и най-малките – от ДГ „Приказка”.
Всяка година школата провежда благотворителен концерт за събиране на средства, с които подпомага пътуванията си по различни конкурси. През следващата година на децата им предстоят състезания в Русе, Шумен, Бургас, Обзор, Несебър, Турция и Франция, които са непосилни като разходи за родителите. Мечтата на децата е да покажат таланта си не само в България. А мечтата на хореографите на „Еми Денс“ Ценка Панайотова и Емилия Петкова пък е да сбъднат тяхната мечта и да ги видят на международна сцена.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.