Кметът: Преобразяването на центъра приключва в края на август, другото мирише на избори

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев окачестви нападките относно ремонтните дейности по проекта за централната градска част на Разград като злоумишлена интерпретация, с която се цели да бъде манипулирано общественото мнение предизборно. Бояджиев бе категоричен, че ремонтът не е самодейност, а е по проект разписан по европейските програми и се реализира по договор от 21.09.2014 г. с ясно очертани отговорности.
275 дни е срокът за реализацията му, като до момента има спиране на дейности за 24, плюс сегашните няколко дъждовни дни, обясни кметът. Бригадите работят по линейни графици, които строго се наблюдават и контролират.
Строителите ще бъдат изрядни със сроковете на изпълнение. В края на месец август ще бъдат приключени дейностите по проекта и всички жители и гости на Разград ще видят генералната нова визия на градския център с устойчива зелена флора. За това, че има трудности и неудобства, анонсирахме още в самото начало. Всеки може да прави протест, коментира още Бояджиев по повод надигналото се недоволство от страна на собствениците на питейни заведения в централната градска част.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.