Клуб „Емпатия“ и полицията в заедно в инициатива „Еесен 2018 – Спри! Дете на пътя! Живот запази“

С образователно-информационен плакат и с призив към водачите на моторни превозни средства, в началото на учебната година, деца от Клуб „Емпатия“ в Кубрат

станаха лица на съвместната инициатива на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Районното управление на МВР в Исперих. Детайлите бяха изчистени на работната среща между д-р Надие Карагьозова – секретар на МКБППМН – Кубрат и началника на РУ на МВР – Исперих комисар Мирослав Маринов.
Лица на кампанията са Симон, Никол и Алекс – редовни участници в превантивните дейности на комисията в Кубрат и бяха тазгодишните представители на Клуб „Емпатия“ в Лятната полицейска академия – Разград 2018. От свое име и от името на всички деца, те се обръщат към водачите на МПС и най-вече към младите водачи, които нямат рутината на опитния шофьор, да бъдат толерантни и бдителни на пътя, да не са безразсъдни, да пазят както своя, така и детския живот, за да могат малчуганите да растат щастливи и да сбъднат мечтите си.
Плакатите ще бъдат окачени на видни места в населените места, за да популяризират кампанията.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.