Исперихският клуб „Охлюв” стана на пет

Шегобийците от исперихския сатиричен клуб „Охлюв” отпразнуваха 5-годишен юбилей. Разбира се, какъв по-подходящ ден за случая от 1 април! Лудогорските „охлюви” се движат бавно, но винаги стигат навреме. Именно това мото бяха избрали юбилярите за рождения си ден.
В Централната общинска библиотека „Петя Йорданова” в Исперих, където заседава клубът, се събраха хумористи от клубовете „Жарава” – Кубрат и „Златното магаре” – Дулово, от Разград, Русе и Преслав. Сатириците посетиха заедно Тракийската царска гробница край село Свещари.
Празникът продължи в ресторант „Ален мак”, където гвоздеят на програмата бяха уредници от Историческия музей в Исперих. Теодора Василева и Цветалин Цветанов влязоха в ролите на мароканска принцеса и шейх от Кувейт. Впечатление направиха оригиналните одежди, в които се бяха пременили двамата актьори. Теодора Василева обясни, че нейният тоалет наистина идва от Мароко. В ролята на местния глашатай не за първи път беше Сали Юмер.
Различни забавни игри, конкурс за карикатура, афоризъм и епиграма поддържаха веселото настроение на юбилярите и техните гости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.