Инвеститорите на новите жилищни проекти се довериха на разградския офис на „АДРЕС“ за продажбите на имотите в тях

Най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България „АДРЕС – Недвижими имоти“ АД разполага с офис в Разград едва от три месеца, но времето се оказа достатъчно инвеститорите на най-новите жилищни сгради да се доверят за продажбите на апартаменти, студия, мезонети и офиси именно на „АДРЕС – Офис Разград“.

Консултантите ни успяха за много кратък срок да спечелят доверието както на строителните предприемачи в града, така и на клиентите, които търсят да закупят имоти. Осъществените сделки до момента ни дават увереност за стабилно развитие на жилищния пазар в Разград и възможности за работа с различни инвеститори и занапред“, коментира Степан Екмекчиян, мениджър на Кантора Разград.

Част от проектите, по които работят брокерите на „АДРЕС“, се намират на ул. „Росица“ 21, където инвеститор е „Валли – 10“ ООД и на ул. „Княз Борис“ 83 /на Опасния завой/ с инвеститор „Бета Инш“ ООД.

И в това няма изненада:

Защото „АДРЕС“ предлага нов подход и стил и правила в работата си.

Защото „АДРЕС“ постоянно разширява дейността си и днес предлага професионални услуги в най-голямата мрежа от 57 офиса на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.

Защото „АДРЕС“ предлага хиляди актуални оферти и благодарение на модерната си информационна система, клиентите имат достъп до подробна информация и снимки от всички пазарни сегменти.

Защото „АДРЕС“ регистрира хиляди купувачи и продавачи и всеки от тях се вписва в базата данни. Така търсенето и предлагането достига моментално до мрежата от консултанти и клиентите.

Защото никой не познава пазара на жилищни имоти в България по-добре от „АДРЕС“, където проучват световните тенденции и прилагат знанията си на местния пазар.

Отлично подготвените брокери на фирмата с 25-годишна история са допълнителен бонус за местните хора, решили да вложат парите си в собствено жилище или да наемат апартамент или офис.

АДРЕС“ разполага и със собствен кредитен център.

На сайта на „АДРЕС“ www.address.bg има сравнителен пазарен анализ на база на реални продажби. И още много информация, поднесена професионално и разбираемо.

Офисът в Разград е на бул. „Априлско въстание“ №2 Е /срещу КАТ/. Телефони: 084/249200 и 0893/039065, еmail: razgrad@address.bg.

А работното време: от понеделник до петък от 08.30 до17.30 часа. Събота: 9.00 – 13.00 часа.

/Рекламна публикация/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.