Издирват 50-годишен мъж от Вазово

50-годишен мъж от исперихското село Вазово е в неизвестност от няколко часа и се издирва, съобщи дежурният в Областното пътно управление. Той е тръгнал пеша към град Исперих,и се изгубил, изпратени са трактори да го приберат.

Общо 33 населени места в Разградска област са без ток към момента, съобщи зам.-областният управител Нурие Црънгалова. Сутринта те бяха 63, а към 12 ч. – 37.
В община Лозница без ток са 2 населени места /Студенец и Манастирци/, в Кубрат – 5 села, в Цар Калоян – 1, в Самуил без ток и вода са 10, в Разград – 11.
Снеговалежът е намалял, но поради силния вятър това не се усеща. Има лек спад в скоростта на вятъра – от 24 метра в секунда сутринта, на 20 метра в секунда. Продължава забраната за движение по пътищата.
Няма населени места без хляб и хранителни продукти.
Снежната покривка в областта към момента е около 22 до 25 см на места, като на откритите полета заради силния вятър и навяванията има образувани преспи, обясниха от Областното пътно управление в Разград. Авариралият автомобил между селата Лудогорци и Малко Йонково вече е изтеглен от екип на Гражданска защита. Общо 26 снегопочистващи машини работят в региона.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.