ЕНЕРГО-ПРО предлага възможност за самоотчет заради новите цени на тока

Във връзка с обявените от Комисията за енергийно и водно регулиране нови цени на електроенергията, ЕНЕРГО-ПРО предоставя на своите клиенти възможност да извършат самоотчет на потребените от тях количества, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Данните от показанията на електромерите ще могат да бъдат подавани до 7 юли на денонощната телефонна линия на „Електроразпределение Север“ 0700 1 61 61, на електронна поща info@erpsever.bg или в най-удобния Център за обслужване на клиенти на компанията.

Дружествоот ще продължи да извършва ежемесечния отчет на потребена електроенергия. Графикът за регулярния отчет на електромерите клиентите могат да намерят на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: http://www.energo-pro-grid.bg/bg/Grafik-za-otchitane-na-elektroenergiya.

За всички клиенти, които не се възползват от предоставената възможност за самоотчет, компанията ще фактурира потреблението по регламентираната методика – пропорционално разпределение на отчетените количества на дните преди и след промяната на цената. Платежните документи за отчетния период, включващ промяната на цените, ще съдържат два подпериода – период по старите цени до 30.06.2018 г. включително и по новите – от 01.07.2018 г.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.