Енерго Про: Без спиране на тока по празниците

64 аварийни екипа ще дежурят по време на Коледните и Новогодишните празници на територията на Североизточна България, съобщиха от пресслужбата на „Енерго Про – Мрежи“.
Фирмата разполага с достатъчно техника, включително включително и с 900 високопроходими автомобила, багери, автокранове, автовишки и други. Хората, включени в дежурните екипи, разполагат с материали, инструменти и ще действат при възникване на проблеми по енергоснабдителните мрежи. Компанията е в готовност и да пренасочва допълнителни ресурси от специалисти и техника между районите.
От компанията специално уточняват, че по време на празниците не са планирани ремонтни дейности по мрежата в Североизточна България, а отчитането на тока ще тече по обичайния график.
През периода 24 декември – 3 януари няма да бъде спиран токът на неизрядните платци.
Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за консумирана електроенергия в срок, могат да го направят и през празничните 24 и 31 декември на дежурни каси на Български пощи. В Разград това може да стане на ул. „В Левски“ № 2 от 09:00 – 13:00 часа.
Задълженията могат да се покрият и на касите на Easy Pay или безкасово – по банков път или през интернет чрез системата за електронно плащане еРау.bg.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.