Дълговете на ЦСКА са 23 000 000

Вече са ясни данните от одита на ЦСКА за миналата година, който е заверен от лицензирания одитор Георги Георгиев. Според документите дълговете на армейците са в размер на 22.867 млн. лв.
За 2013 година задълженият на отборът са били 19.899 милиона. Това е увеличение с близо 3 милиона в сравнение с 2013 година, което не отговаря на твърденията на Александър Томов, че е намалявал дълговете на клуба.
От одита стават ясни и имената на някои от хората и институциите, на които се дължат пари. Сред тях фигурират имена на неизвестни в публичното пространство хора, като Деница Георгиева, за която не е ясно кога е работила на стадион „Българска армия“.
Пари имат да получават също и „Топлофикация – София“, „Пътна сигнализация“, която постави знаците, указващи пътя към стадиона и др. Дължат се пари и на фирма, която е внасяла стоки от Китай, но без да се уточнява какви са те.
Според информацията на вестник 24 часа, сред физическите лица, които имат да получават пари, са Николай Ишков, Килиън Шеридън, бившият шеф Георги Павлов, който се е водил и кондиционен треньор и др. Дължат се пари на хотели, туроператорски фирми за самолетни билети и др. / КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.