Днес почваме чистим България заедно

Днес в Разград стартира кампанията „Да изчистим България заедно“ с почистване на междублоковите пространства и други територии за обществено ползване под наслов „Заедно ще чистим зоните около нашите домове”, припомнят програмата на инициативата от местната администрация.
Общо определените дни за хигиенизиране на зоните за обществено ползване в цялата община са пет. Идната неделя е ред за почистване на зоната за отдих и спорт на „Пчелина”. В последния ден на май ще се почистват и освежават детски и спортни площадки. 7 юни е определен за почистване на находището на пролетното ботурче край Осенец, Големият юк край Разград и поречието на река Топчийско дере в селата Побит камък и Топчии.
Кампанията завършва на 27 юни – с разчистване на боклуците от коритата на реките и дерета в града и селата на общината.
Желаещите да се включат в отделните части на кампанията, могат да получат чували и ръкавици от ст.103 на община Разград и от кметствата на съответните населени места. За повече информация гражданите могат да се обадят на телефон 084/618-186.
Заявки за осигуряване на транспорт за извозване на отпадъците могат да се заявят в община Разград на тел. 084 618 186 и „АСА България“ ЕООД – тел. 084/660-580.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.