Двама са с опасност за живота след вчeрашната катастрофа между джип и лека кола

Двама души са с опасност за живота след вчерашната катастрофа между джип и лека кола на главен път Разград – Шумен. Сблъсъкът стана в 14 часа на кръстовището за село Гороцвет и в него пострадаха общо шестима души.

„Тойота“, управлявана от 48-годишния К.И. от село Бели Лом и движещата се в посока Шумен-Разград, предприема маневра „завиване на ляво” към Гороцвет и отнема предимството на насрещно движещия се лек автомобил „Сеат Кордоба”, шофиран от 28-годишния К.Н. от Разград. При удара са пострадали шест души – водачът на джипа е с избити два предни зъба, пътникът на предната седалка М.Д. – на 47 години от Бели Лом, е с охлузвания по тялото, пътникът на задната седалкаKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA И.С. на 47 години от Бели Лом е с фрактура на 7-ми шиен прешлен, настанен в ОАИЛ с опасност за живота.
Във втория автомобил водачът е с фрактура на лява длан и порезна рана на главата, пътникът на предната седалка С.Н. – на 38 години от Разград, е с гръдна травма, настанен в ОАИЛ с опасност за живота, пътникът на задната седалка С.Н. – на 20 години от Разград, е със счупена лява китка. На шофьорите е взета кръвна проба за наличие на алкохол. По случая се води досъдебно производство, уточняват от пресцентъра на МВР в Разград.
/e-Razgras/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.