Двама министри режат лентата на трибуна „Моци“

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на финансите Владислав Горанов ще прережат лентата на трибуна „Моци“, която ще бъде открита преди домакинския мач на „Лудогорец“ срещу “Локомотив“ – София“ утре, съобщиха от пресцентъра на клуба. В тържествената церемония с начален час 17.30 участие ще вземат още собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви, а русенският митрополит Наум ще отслужи водосвет.
Стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати за феновете в 17.45 ч. Официалната програма по честванията на 70-та годишнина стартира в 18 часа с изпълнение на Крисия. Следват много изненади, като кулминацията ще бъде изпълнението на новия химн на „Лудогорец“ от Деси Слава.
От „Лудогорец“ информират, че билети за юбилея ще се продават до последно на касите на „Лудогорец Арена“ в петък. Клубът има готовност да пусне входни талони за правостоящи, ако местата на стадиона бъдат изчерпани.
А зрителите трябва да пазят пропуските си за юбилея, тъй като те ще бъдат входен билет и за посещението на трибуна „Моци“ в Деня на отворените врати – неделя, 17 май, от 10.00 часа.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.