Голямото прибиране днес – по опасни пътища и студ

Голямото прибиране след празниците ще бъде днес. Очаква се движението да бъде допълнително усложнено заради снеговалеж, който през деня ще се усили, според прогнозата на НИМХ-БАН. На места са възможни и поледици.
Сняг вали в цялата страна. За повишаване на безопасността на движението при засиления трафик в последния от почивните дни, днес от 10.00 ч. до 16.30 ч. по пътя Перник-София, посока София, през Владая, ще има две ленти за движение – от бензиностанцията на „Лукойл“ до пункта на „Пътна полиция“ при Владая. По този начин пристигащите в столицата шофьори ще могат да пътуват по-удобно и безопасно.
От 14.00 ч. до 20.00 ч. днес ще бъде ограничено движението на моторните превозни средства с тегло над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътни направления, включително и в Лудогорието.
Очаква се интензивно движение по автомагистралите „Тракия“, „Хемус“ и „Струма“, по всички първокласни пътища е на входовете на София.
Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на „Пътна полиция“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.