Георги Марков: Европа е със свалени гащи

Днес Европа е слаба, ислямизирана и беззащитна. Европа е със свалени гащи, тя е тежко болна от либерализъм, а Меркел е най-големият защитник на мултикултурализма. Но как ще наричаш имигранти едни хора, които са престъпници, които нарушават граници? – заяви пред bTV бившият конституционен съдия Георги Марков.
Да късаш сутиени и гащи на жени пред светата катедрала в Кьолн навръх Нова година – няма как да се наричат тези хора бежанци и мигранти, те са престъпници, коментира Марков.
За най-голямо съжаление трябва да кажа, че свалянето на диктаторите в Африка и Близкия изток, колкото и лоши да са били те, доведе, както се оказа, до стократно по-големи злини. Така наречената „Арабска пролет“ се оказа абсолютно неуспешна, защото народите в тези страни се оказват неспособни за каквото и да е демократично управление, каза още бившият конституционен съдия.
Как можеш да измислиш такъв тъпизъм да има квоти за бежанци. Как можеш да разселваш хора из Европа принудително, това не ти е брюкселско зеле, възмути се той по повод решението в ЕС да има квоти за бежанци.
Трябва нови избори за европейски парламент и нови лидери, категоричен бе Марков.
Бог да я прости Европа. Нужна е нова Европа, допълни той.
По думите му на Меркел и на Оланд „им мина вече времето и това ще се види на последващите избори“.
Бившият конституционен съдия, който живее в Унгария, изтъкна, че страната се е справила безупречно и затова германците носели фланелки с надпис Виктор Орбан.
Не трябва да се пеят песни, а трябва да започне сериозно екстрадиране на нелегалните мигранти. Всички вън и да ходят да взривяват родините си и да изнасилват тамошните жени, категоричен беше бившият конституционен съдия.
Георги Марков даде за пример Вишеградската четворка, която е взела мерки, вдигнала е стена и се е справила с бежанската криза. Шапки им свалям на тези страни, заяви той
Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.