В Кубрат гостуваха четирикратните футболни шампиони

За радост на малки и големи, на хандбалната площадка в Кубрат бе сътворено невиждано за града шоу. Главни участници в него бяха част от четирикратните шампиони на България по футбол от отбора на „Лудогорец“. Те се водеха от изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев. С особено внимание бяхIMG_4644 (1)а обгърнати златните футболисти Христо Златински, Йордан Минев и Марселиньо. Погледите на всички често се фокусираха и върху талисмана на отбора – орлицата Фортуна, която също бе тук.
Кратко слово произнесе Ангел Петричев. Стана ясно, че след 1 юни футболисти от „Лудогорец“ отново ще гостуват в Кубрат, но вече с купата на шампиони, като ще направят обиколка във всички IMG_4641училища. След това дълго време гостите раздаваха автографи и се снимахас множеството фенове на отбора.
На проявата, свързана с течащите Майски празници в града, присъстваха и заместник-кметътна община Кубрат Снежана Георгиева и директорът на дирекция „Хуманни дейности“ при общината Стефан Калинов. А преди това публиката забавляваха малките футболисти на ФК „Кубрат“, които направиха демонстративна среща на малки врати.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.